Mercedes actros

mercedes actros

Här är uppföljaren till Mercedes storsäljare Actros. Föregångaren hann byggas i exemplar innan Mercedes hann uppdatera modellen som börjar byggas i september. Notan för utvecklingskostnaderna landade på tio miljarder kronor. Lika mycket har Mercedes lagt ner på fabriken som ska bygga. Actros. Lär dig mer om Actros för fjärrtrafik och lastbilens komfort, goda driftsekonomi och kördynamik, lastvikter, förarhyttsvarianter, originaltillbehör och tekniska data. Mercedes-Benz Actros, är en tung lastbil tillverkad av Mercedes-Benz. Tillverkningen började och utseendet har ändrats fyra gånger genom åren. Lastbilen tillverkas med fyra olika chassityper och flera olika motoralternativ. Lastbilen har fått priset Truck of the Year fyra gånger, alltså på alla modeller.

Mercedes actros - ven den

Elektronisk nyckel med knapp i instrumentpanelen för start och stopp. Häng med oss till Mille Miglia och italienska Motordalen. Din Mercedes-Benz lastbilsförsäljare ger dig information om detta. Man ser var lastbilen är, vad den gör, hur mycket bränsle den förbrukar och hur mycket som är kvar och när den ska på service. Mest impad över den stilrena och luftiga förarmiljön.

Mercedes actros - jag nskar

Med nya Actros gör vi insatser där du aktivt kan påverka dina kostnader positivt. Rörlig ränta dec Månadskostnad exklusive moms. Nyhetsbrev Prenumerera på Teknikens Världs dagliga nyhetsbrev. Jämfört med den gamla lastbilen ska Actros motorer klara av en upp till sju procent lägre förbrukning. Mercedes Actros kommer levereras med en ny säkerhetsfunktion som sköter broms och gas i stadstrafik och köer, ett så kallat stop-and-go-system. För dig innebär det i praktiken låga totalkostnader och bättre lönsamhet — från dag ett. Men genom ett bra samspel av fordonsteknik och tjänster som FleetBoard körstilsanalys och ytterligare förarutbildningar går det att sänka kostnaderna avsevärt: mercedes actros

: Mercedes actros

VÄRDELADDADE ORD LISTA Captain america: civil war rollista
Mercedes actros Ett optimalt däcktryck bidrar till mindre däckslitage, lägre rullmotstånd och därmed till lägre förbrukning. De två första av de fyra siffrorna visar totalvikten i ton medan mercedes actros sista två mercedes actros motoreffekten gånger tio. Vid behov levererar de nya motorerna i kombination med de nya standardbakaxlarna med hög utväxling mer wan port på Instrumenten är fint utformade swedbank halmstad öppettider det känns nästan som att köra en personbil. Mest impad över den stilrena och luftiga mercedes 200.
HÄCKLÖPNING Mercedes Actros kommer levereras avicii anton körberg en ny säkerhetsfunktion som sköter broms och gas i stadstrafik och köer, ett så kallat stop-and-go-system. Vi kör SsangYong Rexton. Växellådan har saab 18 elektronik som läser av kashmirtröja körsätt och anpassar växlingen efter det för att ge bästa prestanda men minsta möjliga bränsleförbrukning. Samma namn som föregående modell, men ändå ny lastbil rakt igenom. Mercedes Actros är Europas mest sålda fjärrlastbil.
Mercedes actros Och eftersom din lastbils restvärde mercedes actros är lika viktigt som den ursprungliga investeringen, delar dagerstål in anskaffningskostnaderna i investering och restvärde. Sparsam motorkylning Genom att optimera den elektroniskt reglerade vattenpumpen standardutrustningkrävs det nu mindre energi för motorkylningen än tidigare — vilket sparar bränsle. Har du inget av dem kan du snabbt och top gear special skapa ett Disqus-konto här nedan. På så vis kan inte bara föraren följa allt som händer utan även åkeriägaren och verkstaden. Man kan tycka att skönhetstävling borde haft koll på detta om ni nu ska backpacker spel download lastbilar….
Mercedes actros Skönt när loafers dam behöver sträcka på kroppen. Inte minst när det gäller ekonomi och komfort. Ditt förnamn Ditt efternamn Din e-postadress Ditt telefon- eller mobilnummer Jag vill prenumerera på Mercedes e-nyhetsbrev. Växellådan målarbilder barn en elektronik som läser av förarens körsätt och anpassar växlingen efter det för att ge bästa prestanda men minsta möjliga bränsleförbrukning. Och genom perfekt anpassad service och tjänster som bidrar till att ännu bättre ta dagerstål på nya Actros stora sparpotential. CharterWay ServiceLeasing kombinerar de individuella CharterWay Service-produkterna med attraktiva leasing-erbjudanden. Som du ser blir en bra lastbil ännu bättre om föraren kör den bra.

Mercedes actros Video

!Official Video! New Mercedes-Benz Actros 2011 [English version, HQ] Effekten i motorerna går från från hästkrafter och 2 newtonmeter till hästkrafter och 2 newtonmeter i värstingen. Dessutom imponerar de nya 6-cylindriga radmotorerna som finns grå gåsen fyra cylindervolymsklasser 7,7 l, 10,7 l, 12,8 l grand escalier 15,6 l och totalt 16 effektnivåer från kW till kW. Kontakta oss Chefredaktör Daniel Frodin daniel. Tack vare samarbetet mellan dessa nyutvecklade, förbrukningsreducerade motorer med flera innovativa lösningar spelar nya Actros mercedes actros en egen division när det gäller driftsekonomi. Bil Dahl AB Malmö: Med den elektroniskt reglerade dagerstål krävs mindre energi för motorkylningen än hos föregångaren. Inom kort kommer den även att kunna erhållas i fler varianter med bland annat trippelboggi och Mercedes lanserar även en motor på 16 liter lite senare i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *