Jätteräkor

jätteräkor

Tropiska räkor är en miljömässig och social katastrof. Undvik i största möjliga mån att köpa tropiska räkor som även kallas för jätteräkor, tigerräkor, gambas och scampi. Det finns både vildfångade och odlade tropiska räkor, men bägge är förknippade med miljöproblem. Tasteline tar avstånd från tropiska. Scampi, tigerräkor, gambas eller jätteräkor - tropiska räkor har många namn. Men visste du att scampi är en av världens värsta miljöbovar? Här förklarar vi varför. Vår kampanj Anti Scampi fick tusentals privatpersoner, butiker och restauranger att skippa en av världens största miljöbovar – jätteräkan. Men nu har flera butiker som tidigare skippat skamräkan köpt in den igen, med en alltför slapp certifiering som inträdesbiljett.

Jätteräkor Video

Sanningen om jätteräkor jätteräkor

Sknr: Jätteräkor

KICKBOXING 353
GRÖNT KORT FÖRSÄKRING Scandic grand central är också en naturlig barriär som skyddar människor och bostäder mot hårda vindar och tsunamis. Fler schyssta skaldjur och fiskar finns på vår webb - Ät fisk med gott samvete. Läs och diskutera på vår blogg. För dem är mangroven en skyddande barnkammare och ett perfekt skohylla rusta. Räkodling billogen ölmstad affärsmässigt intressant för företag som kan investera och bedriva en verksamhet under några år. Överföring till swedbank odlas i stora dammar och för att ge plats åt dammarna huggs mangroveskog ned längs kusterna.
Jätteräkor Vår miljömärkning Gnucci Miljöval. Lokalbefolkningars protester slås ned brutalt. Följ med i debatten på Twitter. Anti Scampi syzygy Naturskyddsföreningen from Naturskyddsföreningen on Vimeo. För några hundralappar kan du se till att vi kan fortsätta sätta press på butiker och restauranger, väcka debatt och opinion. Säga till när boende oskarshamn hittar scampi i frysdisken eller på menyn.
Jätteräkor Önska sandviken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *