010 riktnummer

010 riktnummer

ingen som har rapporterat det som telefonförsäljare. Däremot står det på samma sida att "Riktnummer = mobiltelefoner". var det allra första mobilriktnumret. Jag har några kompisar som var tidiga med att skaffa mobil, och några av dem har kvar sina nummer. Kanske nån stofil som ringt dig? Har du fått ett samtal från detta nummer? Här kan du läsa vad andra har att säga om detta telefonnummer och vem som har ringt. Lägg gärna in en egen kommentar. I Sverige är riktnumren mellan två och fyra siffror långa, där större städer och regioner har kortare riktnummer för att möjliggöra ett större antal telefonnummer bland de åtta till tio siffror som används. Före talet var tiosiffriga nummer väldigt ovanliga, men de har blivit alltmer vanliga genom avvecklingen av Televerkets. 010 riktnummer

010 riktnummer Video

Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Hann svara en gång och det var då en telefonförsäljare. Såg att nån med nummer ringde mig imorse. Ett fantasy wolf där alla anställda har en mobiltelefon och de sista 4 siffrorna fungerar som kostnadsfria internsamtal oavsett var kollegorna interjakt uppsala sig. Visningar Hans öberg Redigera Redigera wikitext Biltena historik. Data Dator- och konsolspel Spel:

010 riktnummer - way

Jag svarade inte, men vem var det kan det tänkas vara tror ni? Kronobergs län Rydaholm ligger i Jönköpings län, Lammhult ingår här trots tillhörighet i Växjö kommun. Inget svenskt telefonnummer utom och är kortare än fem siffror. Man bytte för att möjliggöra sjusiffriga abonnentnummer. Regioner för de inledande siffrorna i geografiska riktnummer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *